Made in Ukraine

icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Графік роботи:Пн - Пт, 10:00 - 19:00

Made in Ukraine

icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Чому команда Osadchiy Agency може стати для вас надійним партнером та провідником у світ диджитал маркетингу?

Illustration

Можна довго розповідати про освіту наших спеціалістів, про сотні годин, які вони витратили на навчання, про кейси і успіхи. Але... це ж було вже.
Всі навколо розповідають про мільйони зароблених для клієнтів грошей і це важливо, безумовно. Але що на рахунок людських якостей команди, з якою вам треба будувати стратегію та рухатись місяцями та роками до успіху і масштабування вашого бізнесу? Давайте розбиратись покроково.

В контекстній рекламі Google важливі правильні налаштування і аналітика показників.
Здавалося б так, що ще. А те, що Гугл завжди вимагає бути у тонусі через свої постійні нововведення, а його можливості настільки величезні, що осягнути їх повністю ледь можливо.
Окрім цього, підтримка Гугл це така річ, вона наче є, а наче і сам з собою поспілкувався. Хто це витримає? А наш контекстолог зміг приборкати цю норовливу машину і щодня робить усе, щоб вона працювала на ваш бізнес, а не ви на неї.

Illustration
Illustration

В таргетованій рекламі Meta (вона ж реклама Facebook та Instagram) все трохи простіше.
Але вона вимагає від вас терпіння буддійських монахів, коли ви отримуєте блокування за факт свого існування або збій у рекламних алгоритмах, який впливає на всі ваші результати.Не варто переживати, Meta вирішує ці проблеми на вашу користь і навіть надає компенсацію у розмірі від 0,01 до 0,1$. Навряд чи цього вистачить нашій таргетологині на фарбу, щоб зафарбувати сиве (після боротьби з Цукербергом) волосся.
Але ваша реклама у надійних та сильних жіночих руках, які знають як впоратись з цими проблемами.

Ви часто бачите рекламні креативи та скоріш за все пролистуєте їх, але якщо ні, то це означає, що їх створив наш дизайнер.
Тому що вся наша команда стільки годин фільмів не дивилася, скільки годин роботи з рекламними макетами та сайтами має за плечима наш дизайнер.
І тому сучасно, стильно, конверсійно - це про той візуал, який він створює.

Illustration
Illustration

Такі люди могли б зібратися десь у барі або коворкінгу, але їх об'єднав СЕО та головний маркетолог компанії Osadchiy Agency, щоб розкрити та використати усі сильні сторони для досягнення результатів, в першу чергу для наших клієнтів.
І якщо хтось з клієнтів засмутиться чи зіб'ється з пантелику, він обов'язково особисто зателефонує і вирішить усі питання, а якщо наші клієнти хочуть написати щось приємне про компанію, то зазвичай вони починають зі слів “Євгене, дякуємо вам…”.

Тому, якщо для вас важливі людські якості команди, яка буде вести ваш бізнес до результату, то колектив Osadchiy Agency з радістю буде з вами співпрацювати.

Illustration
Illustration
Illustration